Kerst Muziekgala uitzending

Op Tweede Kerstdag heeft u onze groep 7 kunnen zien op televisie tijdens het Kerst Muziekgala 2022. Wij zijn super trots op onze kanjers en hebben genoten van de uitzending. Heeft u het nu gemist is dat in de huidige tijd natuurlijk geen enkel probleem. Hieronder vindt u de link naar de uitzending en kunt u het op uw gemak eens terugkijken. Wij zijn met de andere scholen te zien aan het eind van de uitzending. 

Link naar Kerst Muziekgala 2022

Ander nieuws

Naturalis

In het kader van de projectweken hebben wij via het Jeugdeducatiefonds de aanbieding gekregen om met de hele school naar Naturalis in Leiden te gaan. Dit hebben wij afgelopen maandag en dinsdag mogen doen. Wat is dit een indrukwekkend museum. We hebben veel geleerd over dieren, levende en uitgestorven dieren.

Projectweken 'Maak een wereldreis in één dag.'

De projectweken zijn in volle gang op de FX. Onze school is omgetoverd in 4 verschillende gebieden, we hebben het daar over de dieren die daar leven. We hebben een gang waarin we alles leren over de dieren uit de jungle, een gang over de dieren van de savanne, een gang over de pooldieren en over de uitgestorven en bedreigde dieren.