Get Creative

De ‘Get Creative’ lessen zijn in volle gang! In de loop van 4 weken wordt er vanaf groep 3 tot en met 8 groepsdoorbroken gewerkt op de donderdag- of vrijdagmiddag. Onze leerlingen hebben kunnen kiezen voor een activiteit naar keuze op het gebied van creativiteit. Deze ronde was er keuze uit schaken, proefjes doen, yoga, striptekenen, muziek, LEGO Spike, dansen, onderzoek doen, bakken en rugbyen.

Ander nieuws

Naturalis

In het kader van de projectweken hebben wij via het Jeugdeducatiefonds de aanbieding gekregen om met de hele school naar Naturalis in Leiden te gaan. Dit hebben wij afgelopen maandag en dinsdag mogen doen. Wat is dit een indrukwekkend museum. We hebben veel geleerd over dieren, levende en uitgestorven dieren.

Projectweken 'Maak een wereldreis in één dag.'

De projectweken zijn in volle gang op de FX. Onze school is omgetoverd in 4 verschillende gebieden, we hebben het daar over de dieren die daar leven. We hebben een gang waarin we alles leren over de dieren uit de jungle, een gang over de dieren van de savanne, een gang over de pooldieren en over de uitgestorven en bedreigde dieren.